Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar

Sommaren kommer gå

till sitt slut

och löven kommer att falla av

 

då står vi kvar här

hand i hand

 

kanske

i regnet

 

men då kan du torka

mina tårar

 

med dina lockars mjuka....




Fri vers av blåblåblå
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå