Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

tystnaden

har en egen röst

 

och mina bröst

har längtan

 

ropen är höga

och alla mina stenar

blev till varm sand

under

dina bara fötter

 

efter

vi älskat...




Fri vers av blåblåblå
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå