Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har skrivit denna dikt till en av mina bästa vänner som lämnade oss den 26 mars 2003.


Till dig, Shirin Shobash

Min vän, min ängel

Jag saknar dig,

Varför blev det så att lämna mig?

Tänker på dig, drömmer om dig

Förstår inte på vilket sätt jag ska glömma dig

Tiden blev lång, fick knappt träffa dig

Snälla, snälla glöm inte att hämta mig, jag väntar på dig

Livet är kort, fick aldrig träffa dig

Det vet jag, men varför valde Gud att möta dig?

Var du en ängel så som för mig?

Tro på mig, lyssna på mig,

Jag lovar att aldrig glömma dig


Tiden är inne,

För de som vill ha livet till ett minne

Du käre lilla vän, finns du fortfarande kvar

I min smyckfulla himmel?

Åren som passerat förbi i mitt liv,

Har fungerat bra, men tankarna sprider sig

Om hur det hade varit om du levt kvar


Shirin, i mitt hjärta lever du fortfarande

I mina tankar finns du kvar dag och natt

Jag minns fortfarande hur du uppfyllde mina dagar

Med ditt underbara skratt


Du är en gåva, jag fått ifrån Gud

Äran är att få bevara det ända till slut


Jag älskar dig min vän// Shejda




Övriga genrer av Sheyda
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sheyda
Sheyda