Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rosa boll

Liten bur, liten plats
Jag skriker och lipar
men ingen hör mig

Har en skål med vatten
några droppar kvar
försöker spara så jag kan
släcka min törst

en liten boll, rosa och av plast
I min lilla bur, vem lämnade den
Är du min vän..

Jag känner vinden i min själ
Min längtan växer
Jag fryser men längtan den svider..

Känner en varm doft nära intill
jag känner mig fri..

Ingen bur,
Jag skrattar, jag leker
kan någon höra mig

Skål med vatten, mitt hjärta den värmer
Lilla boll, förbli min vän
Hoppet för lyckan var tack vare dig

Min Rosa boll





Fri vers av Sheyda
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-04 01:42



Bookmark and Share


  Pilgrim
Väldig fin lilla syster =)
Du som trodde inte att du skulle kunna skriva på svenska...
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sheyda
Sheyda