Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sång


Nerifrån kom en vibration
Någon hade sjungit en subbaston
mitt i solar plexus
När dina ögon såg upp
kunde jag inte svälja
Eldglans två blå
det innersta i flamman
jag försökte tänka på annat
men såg bara din hud

när dina varma mjuka läppar
kittlade mina
tappade världen fotfästet
under mig
och drunknade
dundrande
i min evighet




Fri vers av baphomet
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-10-06 11:15



Bookmark and Share


  Cris
Drunknande, kittlande vacker dikt. När man bara smälter för allt. Superfint, verkligen. Berörande.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet