Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken och besviken

 

 

Våra hjärtan slog i samma takt

ingenting jag funderade på

 

tog det för givet

det vara bara så

 

tills en dag jag blev varse

att ditt slog dubbelslag

 

då lärde jag mig förstå

att inte ta något för givet

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-04-22 09:58



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Dikt som säger mycket mellan raderna. Bra skrivet.
2024-04-23

  BenGust VIP
"Dubbelslag" både försynt och
fyndigt uttryckt bild av en prövning.
2024-04-23

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den starka och svåra känslan av att bli besviken och kanske övergiven.
2024-04-23

  överlevaren VIP
Smärtsam erfarenhet….
2024-04-23

  Mats Edin VIP
Titeln säger allt, ändå läser jag in styrka
2024-04-23

  Glitträ VIP
Finns nog ingen som inte varit sviken och besviken, alltid varit och kommer alltid att förbli.

..Så, inget nytt.

Söka ta sig ur och genom sorgen känns som det primära.
2024-04-22

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur tillit kan
förbytas i sin motsats.
2024-04-22

  Anya VIP
En allegori om vänskap eller kärlek....där man blivit sviken. Precis så kan det vara. Känner igen.
2024-04-22

  Öknens Ros VIP
En känsla av dubbelt svek, sorgligt.
2024-04-22

  Sparvögat VIP
Svikna löften anas i tonernas sorg…
2024-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
mångtydig dikt
men titeln tyder på otrohet
eller annat dubbelliv
extra plus för ett ovanligt sätt
att beskriva känslan av att ha blivit sviken
2024-04-22

  Maria Sundelin VIP
Man måste vara rädd om varandra även i vardagen
Kramar
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP