Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt

 

 

 

Mina tankar flyger fritt

men innan jag klär dom

i ord och handlingar

tänker jag mig noga för

och en del får flygförbud

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-04-24 09:48



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Så bör man gå tillväga.
Fiffigt porträtt !
2024-05-03

  överlevaren VIP
Bra strategi att undvika krock!
2024-05-01

  Monika A Mirsch VIP
Goda ord!
2024-04-29

  bittemi VIP
Klokt att vara varsam med orden
2024-04-25

  Öknens Ros VIP
Bättre tänka efter före man präntar orden.
2024-04-25

  Respons VIP
Klok strategi!
2024-04-25

  Sparvögat VIP
Visa tankar, alla ord vi tänker
behöver inte flyga fritt…
2024-04-24

  Olof Lagerhorn VIP
Originella ord om "cerifikat"
för tankarna flykt:)
2024-04-24

  Kungskobran VIP
Tänka först handla sen
är ett klokt val
då slipper man mången kval
2024-04-24

  ULJO
Klokt val
2024-04-24

  Leif Daniel Isaksson VIP
Bra tänkt att tänka till - tar till mig! :)
2024-04-24

  Maria Sundelin VIP
Låter klokt
Kramar
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP