Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet återvänder

När livet återvänder och blir även bättre än tidigare

Vaknade tidigt med ett jävlar anamma  
Idag skulle allt lösa sig en gång för alla
Jag tänkte inte ge mig!

En förmiddag med jakt efter ansvariga och svar på alla frågor
Ingen hade någon chans att undkomma mig och mina frågor och krav
Jobbet fick stå tillbaka idag
 
Promenaden efter lunchtid kändes många kilo lättare
På hemvägen sprack den tunga skyn upp och molnen skingrade sig
Helt plötsligt var himlen klarblå och utan tillstymmelse till moln
Solen sken från en klarblå himmel
Det ser jag som ett klart tecken på att livet återkom
 
Fyra år av ett helvete har idag äntligen fått sitt slut
 
Solen har visat sig hela eftermiddagen och kvällen
Känner hur all börda har runnit ur min kropp och jag mår bättre än någonsin
 
Äntligen, äntligen är det över
Känner hur energin och lusten pulserar i hela kroppen 
Nu är jag min egen igen
Inget ansvar för någon annan utan kan leva livet precis som jag vill
 
Är inte tillbaka som jag var tidigare utan
ett nytt jag som ser annorlunda på livet
 
Men likväl kommer jag att njuta av varje sekund 
 

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP