Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden


Evighetens mörker

Med natten kommer mörkret
och med mörkret, evigheten.

En lättande tystnad lade sig
med destruktiv kraft.
Blickar som möts, som flackar
som förgås, som vacklar.


Blågröna ögon blev en ryggtavla
långsamt gled dörren igen men jag var inte ensam.
Mörkret ackompanjerade mig.




Fri vers av Anagram
Läst 587 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram