Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömde detta. På riktigt.


Jag fyller år idag.

I samma arena du tävlar
blev du drömd om i natt
med ett pianostycke från
Amelie från Montmartre

Jag satt vid klaviaturen
Och du i min publik
Jag drunknade i känslor

Till våran musik

På pianot satt nallen
Från tiden utan misstro
i den röda lilla lådan
med texten "I love you."

I våra blickar som möttes
Var kärleken ömsesidig
När jag presenterade vår låt
"Comptine D'un Autre Ete L'apres Midi"

Och det blev stående ovation
När du sprang ner till min kyss
Och jag anfölls av känslan
Att vi älskat alldeles nyss.

Så slogs jag vaken av ljuset
Med en klump i magen
och viskade ensam till mig själv
"Grattis på födelsedagen."




Bunden vers av Anagram
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-03 20:42



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Härlig =)
2010-08-03

  En strimma av guld
Bra skrivet!! En tung känsla att vakna efter en sådan dröm.
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Mycket väl skrivet
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anagram