Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i sängen, 14.30.


Vi

Det var som att du smälte i min mun i natt och tusen smaker exploderade i mina sinnen,
när månen kysste dina förlorade ögon och du svankade under mina läppar.
Jag var total.
Idag kokar blodet febrigt under huden på mig och jag är täckt av nervbanor.
Varken vaken eller sovande och mina läppar formar ljudlöst ditt namn
i en brottningsmatch mot brinnande lakan.
Du är min abstinens. Släck mig för i helvete.




Fri vers (Prosapoesi) av Anagram
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram