Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


genomskinlig

En ängels tårar rullar ner för din kind.
Så klarsynt och vacker, men ändå så blind.

Ögon som blickar, bortom det klara
Som missar det alltför uppenbara.

Trots desperata rop på att bli sedd
Är jag i dina ögon, vag och utspädd

Jag skriker och bönar, att du ska se
All den kärlek jag har att ge.

För i drömmen vilar du tryggt i min famn
Försöker desperat göra drömmen sann.




Fri vers av Anagram
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:47



Bookmark and Share


    Josefine Eriksson
du har fågat nått i den här dikten som jag tror att många känner... många drömmer om att ha en person tryggt i sina armar men endå så har de itne personen där... rikigt bra fånget.. :)
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anagram