Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdömd

Dödsdömd


Jag vill vara ifred ett tag
Det har hänt för mycket
Vill inte mista din person
Men något annat bestämmer det
Du gav mig ett besked
Något jag önskat någon mer vid det
Inte till dig min hjältinna
Du tog mig upp ur det djupa havet
Kysste min själ
Smekte mitt hjärta
Du vet precis vem jag är
Önskar att allt bara var en mardröm
Vill inte bara minnas dig
Vill kunna känna din närhet i hjärtat
Få berätta sådant bara du förstår
Någon vill ta ditt liv
Och det finns ingen räddning
Fast du alltid är min beskyddare
Är jag som ett svartvitt blekt foto




Fri vers av Deep_soul29
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-04-21 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29