Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkan

Du stannar och ser över axeln
Vill vända och älska igen
Dörren är låst och vägen rest
Du står i hallen med vått hår
Orörligt stannar tiden
Jag älskar dina sorgsna ögon
Dilemmat slår önskan på flykten
Ett ögonblicks vår på 1100 sekunder
Ett världsrekord i att älskas
Svårighetsgrad på ditt val
Makeup beroende lögner
Med puder och salt i såren
Skadan försvårar mitt beslut
Du kramar min vilja
Vänder min misstro
Kräver ett sunt svar
Magin i sexuell verklighet
Och dina ögon som ler
Och du somnar i min famn
Ditt hjärta kysser min själ




Fri vers av Deep_soul29
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-11-23 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29