Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moneymaker



Man hugger på floppen
För alltid finns det idioter
Planering som gjord av en 3-åring
Svagheten verkar vara ren styrka
Och man säljer tomma drömmar åt folket
Du har ingenting att säga
Man talar som att du redan visste
Tar ditt liv för en tillgång
Och släpper bomben över staden
Du har redan glömt allting
För det var jag aldrig ditt fel
I en värld av fåniga skällsord
Så röstar flest mot sanningen
Skriker åt barnen som lyder
Pekar på misstag av andra
Men ser aldrig någon reflektion





Fri vers av Deep_soul29
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-04-21 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29