Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

En verklighet så skev
Sånger som slutat blivit sjungna
En ton som låter falsk
Du låter dig ledas med rösten
Går ut på osäkra öar
Söker i grunda vatten
Önskar bland oönskad tanke
Hoppar över djupa raviner
Ett hopp är en början till ett liv
Din frisyr avslöjar vem du är
Och du vill dölja din tanke
Men låt den få leva och flyga fri
Den kan bli mer än bara en tanke
Den kan bli någons räddning
Så säg dina tankar och släpp den fri
Lev och håll drömmens eld vid liv
Drömmen är ditt hopp i mörker
Ingen kan säga att du gör fel
Bara du vet vägen till din dröm
Lev i din dröm och den blir verklighet
Lev i din dröm och hoppet blir din väg




Fri vers av Deep_soul29
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-11-23 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29