Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storlek 46

Det har aldrig varit bättre
Så mumsar du någon annans rätt
Glömmer vad som staden funnit
Din vinst kanske kväver glädjen
Tar ett allvarligt stryptag på lusten
Vänder lyckan för den fattiga
Du spenderar för att du kan
Förvänta dig inga applåder av livet
Oddsen är alltid detsamma
Vad du än satsar på
Hur mycket du än försöker
Allting väcker uppseende
Ett mordhot tas med största lugn
Som om alla längtat tillbaka
Makten spelar ett falskt spel
Där pjäserna är utan sköld
De flesta lever utan skuld
För den har dem målat över
Suddat ut för att glömma
Att livet vill finnas till
Paniken skrämmer sommaren
Våren söker asyl för nästa år
Ingenting är säkert
Ingenting går säkert
Ingenting ser säkert ut
Allting är en tro på något som aldrig hänt




Fri vers av Deep_soul29
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-11-23 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29