Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig



Känsla gjord av guld
Som sammet mot min hud
Allt ser så vackert och enkelt ut
Precis som mina ord till dig
Ditt hjärta fyller dem med mening
Lyfter som ett hav som smeker sin strand
Där vi båda läker våra själar
Talar om en närhet gjord av socker
Något mer än bara ett namn
Kanske något litet i mängden
Men stort för våra liv
Känner hur vårt inre hjärta vaknar
Känner våran tid
Allting syns så klart
Rosors spröda blad
Dofter som vi vet väcker längtan
Ord som stannar kvar
Kysser du min kind?
Viskar du mitt namn?
Känner du hur livet längtar?
Ut i livets varma famn
Smeker du min själ?
Lyfter du min dag?
Någonstans så lever en känsla
Lika evig som ett hav




Fri vers av Deep_soul29
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-04-21 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29