Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem vill du vara


du är du

Du är du är du är du
va fan tror du
Sila ner till en enda kännsla
ett enda ord
arg
aggression

Kan du komma ifrån den du är?
Kan du hitta den skatt som är din?
Kan du vara nöjd med det du har
den du är?
Kan du förvalta dina gåvor?
Eller är du dömd att vara olycklig?
Din satans förlorare
ska du gå runt
med desperation inristat på din panna
med en sur stank i ditt kölvatten
eller kan du resa dig upp och gå rak?
bära upp dina kläder och din frisyr
som om du brydde dig om dig själv
som om du spelade roll
i ditt liv
inte bara
vad andra kan använda dig till




Fri vers av ko-fröken
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 14:09



Bookmark and Share


  Burlesque
älskar "bära upp dina kläder och din frisyr
som om du brydde dig om dig själv"
!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken