Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du...

Du...
Kärleken...?
Snälla, kom håll min hand...

Du kärleken
kom dra adetagen ur min lungor

Du drar mig i ränstenen
du plundrar mina fickor
och jag torkar upp
det du inte behöll
av igår

Jag samlar ögonkast
i en glasskål
jag torkar blöta drömmar
med hårfönen
jag trär på en tråd
leenden du avlossat
och fäster dem
innanför bröstbenet

Jag plockar ihop skärvorna
gör mosaik av dina vakra ord
smekt av dina platityder
försöker jag somna om natten
men oskyldiga drömmar
håller mig vaken
småtimmarna igenom

Vibrationen av din röst
springer över hela min kropp
och inget
ingenting alls
orkar vara
där du inte är




Fri vers av ko-fröken
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 18:45



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fint och berörande diktat!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken