Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupad hand

I din kupade hand
min fåfänga.
Få fångar.
Du vet
är trygg
fångar
bakom slutna ögonlock.




Fri vers av ko-fröken
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 14:39



Bookmark and Share


  Burlesque
Fin! men beakta att använda ordet fångar två gånger i slutet, det blir en upprepning...
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken