Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

assonans

Längtans läppar lockar
andra andningen
lena lårets långa linje
andas aningslöst
rullar ryggens raka rand
lekar livets lätta land
unnas underbart
anar andras avund
längtans lena läppar lämnar
avtal upplöst




Fri vers av ko-fröken
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 14:42



Bookmark and Share


  Burlesque
Tack och bock! ;)
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken