Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyckan i att skriva


ett knatter


Ett knatter som jag saknat
ett brus en ryttm
ett andetag
att leva så
att andas så

Att ha en penna att hålla i
när det blåser
att ha en rad att luta sig emot
när botten trillat ur
att vila i versaler och gemener
är inte alls gement
är en stor trygghet
är ett sätt att orka vidare

att gömma sig i andras historier
är inte att gömma sig
bara att vänta lite med konfrontationen

att bygga sig själv
av ett typsnitt
av verb och adjektiv
att bli handlig och beskrivning
är inte fegt
det är modigare
än att inte göra det.




Fri vers av ko-fröken
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 14:17



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Jaa! Det ligger mycket i det. Och om gemener kan mycket gement sägas i dessa webbtider, därför börjar jag nästan alltid en ny mening med versal, det blir alltmer ovanligt, haha!

Den här gjorde mig på riktigt gott humör - tack!

(men det stavas 'rytm', ibland är du alltför generös med konsonanter... lite synd på annars rara ärter...)
2010-06-26

  Burlesque
gillar den här, metaforerna :)
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken