Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sprickorna

När sprickorna i min hud
skvallrar om vad
som gick fel väg in
När såret i mina lakan
avslöjar vem som gick för långt
När de tömda glasen
står som monument över gårdagen
fastlimmade i bordsskivan
av det som spilldes utanför
Ekot av röster
fyllda, ivriga, målmedvetna, vägvinnande
har permanentats bland min
magnetiska kylskåpspoesi
alla avtryck
alla andetag
alla suckar
som stagnerat här
konserverar mig i igår
Allt jag ville ta härifrån
var en överdos nostalgi




Fri vers av ko-fröken
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-07-11 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken