Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller att få utbrott i ensamhet


Vänner mot panikångest

Vem kan man ringa till
när det verkligen gäller?
Jag hade en sådan vän
en gång
men det är för länge sedan nu
som vi var sådana vänner
så att man kan ringa
när det verkligen gäller.

när munnen bara skriker
när händerna bara slår
vem vill
vem kan ens?

Försöker prata om vad som helst
bara säga hej
och hoppas att någon annan
har något att berätta.
Men saker som inte borde
flyger ur mina händer
och
från min tunga.

Tacksam då
att jag är själv
med mina skrik
det är skönt att vara ensam i det här

om ingen kan hjälpa

Jag gör som jag vill
tar den tid det tar
att hämta andan
torka tårarna
göra något annat.




Fri vers av ko-fröken
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ko-fröken
ko-fröken