Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya möbler

Jag kanske stigat av ifrån allt det där
Bränt sista biljetten och kastat alla möbler
Alla nummer är borta
Kommer inte tillbaks till dig
Vår tid
För det finns mer här, för mig, men inte för oss
För jag har stigit av på ett nytt ställe, en ny plats
Stationen
Här finns bara nya nummer
möbler
väder

Vet du?
Jag saknar dig inte alls
Inga promenader finns kvar
Eller middagar
Eller möbler
Eller tid
Eller oss
finns kvar

Det finns inget nytt än, men det kommer
För jag har stigit av allt det där
På en ny station
Det luktar löv här
Och regn
Det finns en massa folk på gatorna
Inne i sin egen tid, utan mig
så klart

Ingen vet vem jag är här
Det är så skönt

Men jag skriver.
Fortfarande för dig

Men kanske inte så länge till




Fri vers av Skogen/Staden
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogen/Staden
Skogen/Staden