Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen inom henne

Jag tror du har skogen i dig
Något är det. Kanske inte sluta tänka på dig
Kanske dras till skogen i dig
Doften
”Jag fascineras av döden i henne” sa Tom Maalama.
Men jag struntar i det

Du sitter långt borta till höger
Jag ser ditt långa, tjocka hår
Och halva sidan av ditt ansikte, ibland, när du tittar framåt
Fokusera.
Jag tror jag skulle se dig överallt
Folk spelar ingen roll, men du gör
Fokusera
Kärlek är den mest ovärda stadiet av känslor
Fullkomligt ofri
Du kanske är fri
Fri ifrån mig
Fokusera
Någon pratar om hörselgångar men jag hör knappt någonting
Du vet det där stadiet i filmer.
Det när allt kopplas bort och man bara hör andhämtningen
Där är jag hela tiden när du är nära

Släpp taget

Jag vill göra alla de där enkla sakerna med dig
Stryka i ditt hår
Gå i skogen
Prata om böcker
Sova
vila
drömma
Saker tillsammans liksom.
Inte sitta i mitt fönser och kolla på regn, själv.
Det låter tråkigt. Enkelt
Det vill jag göra med dig, tillsammans
Vi behöver inte ens prata

TID

Tiden går liksom långsammare i kärlek
Lite jobbigare
Har mött så många kvinnor sen sist
Kvinnor som läser rätt böcker
Gillar mina filmer
Kan allt om mig
Ler när jag pratar om arkitektur
Du bryr dig inte när jag pratar om gamla byggnader
Låtsas inte ens


Jag vet att mina ord inte gör någon skillnad här

Men fan.

Var med mig nu




Fri vers av Skogen/Staden
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 18:05



Bookmark and Share


  Z dotter
Bra skrivet. Rakt på, enkelt, men med innehåll :)
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Skogen/Staden
Skogen/Staden