Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor och pulsen

Sverige går in i gråskala igen
och skogen står emot
väntar
på sig själv

Jag hör folk berätta om hopp
Stående på korsvägens hållplats, väntandes på bussen
Berättar om stränder och drömmar
om kärlek

Och jag står inte någon annan stans
Jag står mitt i
och drömmer

Drömmer om känslan
om kärlek
Inga kompromisser, bara allt
Som finns i mitt hjärta
Där ryms hela Sveriges känslor
Hela skogen
Jag vet inga gränser
För de känslor som ryms i mitt bröst
Som pulsar ut
När bakgrunden spelar Erik Satie långsamt
Och regnet smattrar mot mitt fönster
Och doften
Doften av skog exploderar i min hjärna

Då tänker jag
Att allt nog blir bra till slut
Allt blir nog bra

Till slut




Fri vers av Skogen/Staden
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-12 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogen/Staden
Skogen/Staden