Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig

Du ligger under jorden
så livlös är din kropp
Du lämnar mig i kaoset
Ensam, utan hopp.

Du vilar under blommor, ett hav av grönska
Att du var hos mig, just denna stund, är allt som jag kan önska.
Allt det vi förut älskat ligger nu i glömska

Jag ligger över jorden, försöker minnas var sekund
Så att du mig kan känna, när jag vilar mig en stund
Ty mitt hjärta blev så tungt när du sa ”allt ordnar sig”
sen ler jag upp mot molnen, när jag ser ett som liknar dig




Fri vers av Varga
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-25 23:51



Bookmark and Share


  Sophia
Så vackert och känslofullt! Mycket fina rim och ordval. Gillar speciellt det första stycket i början, väldigt bra rytm. Jättefint
2011-02-23

  jonas hermansson
mycket vacker, de känslor som beskrivs går inte att föreställa sig om man inte fått känna dom själv
Jättefin!
2010-10-30

    eva m h
Fint skrivet med fin rytm
2010-10-26

    vilgot hellros
så bra, bra rim, fint slut
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga