Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dag i skuggan.... : (


När Demonerna segrar igen

Demonerna segrar igen
Vinner kampen, belamrar mitt allt
Dom viskar, dom skriker
Dom skrattar och skiter... i vad jag vill.

Demonerna spatserar på mitt torg
Höga hattar, glada skratt, hånfulla leenden
Likt hästars hovar slås deras keppar mot gatstenarna

Vad får er att ständigt besöka mitt kvarter?
Vad är det som jag inte ser?
Vad är det som sporrar, vad är det som drar?
Vad är det som ni kommer och tar? När jag inte ser...
Vad eller vem ger er rätten att äga min själ?
Att dra mig i smutsen?
När torkar strupen ut, när försvinner törsten?

Demonerna segrar igen
De bugar och lyfter på hatten
De festar på mitt mörker, de speglar sig i skatten
När humöret försvinner i skratten

När ångesten lyser så starkt
Som stjärnorna på natten
Då försvinner jag in i min dvala
Då flyger jag bort likt en svala
När demonerna segrar igen...




Fri vers av Varga
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-21 10:42



Bookmark and Share


    Mr.painter
Riktigt bra japp Demoner är en jävlar
Bra text
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga