Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ingen EMO jag är bara Varga, och jag mår skit, när ska världen sluta sätta etiketter på allt och alla?


Så möts vi igen Demonerna och Jag

Så möts vi igen
Demonerna och jag
Sida vid sida sitter vi
Ser ut över branten
De håller mig hårt om ryggen
Ett hjärngrepp kring min puls
Så ler vi igen
Demonerna och jag
När vi kastar oss ut över kanten
De håller min hand i fallet
Så möts vi igen
Demonerna och jag
När jag hör det ropande kallet




Fri vers av Varga
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga