Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av ensamhet

Du gömmer dig under isen

Ser upp genom den spegelblanka ytan

Du ler mot folket, önskar att du var en av dem

Du vattnar dina kinder med tårar av ensamhet


Du väntar på värmen

Du väntar på våren

Du väntar på att isen ska smälta

så du kan stiga upp och le mot världen en ända gång

Innan du sakta smälter framför solen

och vattnar marken med tårar av ensamhet




Fri vers av Varga
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-25 23:53



Bookmark and Share


  blaite
Vackert
2010-11-25

    vilgot hellros
vackert
2010-11-11

  Andreas Widell
jasså, så du skriver du också! :D
niice, men du skriver bra också! :)

vackert skriftat!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga