Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek


Spara mina ord i ditt sinne

Din mjuka sköra hud mot min
Dina varma läppar, fyllda av lust
Dina smekningar finns i min tanke innan de inträffar
Jag vet hur du vill röra mig, du hör min viskande vilja i ditt hjärta
Din närvaro lyser av magi och älskvärda ord
Dina dimmiga, längtansfulla ögon söker efter svar
Din blick är stadig, likaså den hand som sakta förtrollar min själ
Du kan inte komma mig närmre än såhär
Du finns i mig på alla sätt
Du är så långt bort från min verklighet
Men kärleken lyser i rött
Likaså mitt blod som färgar mina sinnen med syndiga tankar
Om jag badar i en syndaflod, rädda då aldrig den kropp som flyter
Spara mina ord i ditt sinne
Ty där stannar dom för alltid




Fri vers av Varga
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 15:27



Bookmark and Share


  musikersjäl
Bra skrivet själv!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga