Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommar som inleds med ett övergrepp går ofta åt till att bearbeta och läka sagda händelse. Tacksam, stolt och glad står jag och blickar tillbaka med lugn i själen och hjärtat fullt av hopp.


Åter vid pennan

Sista brevet till min före detta vän känns som ett bra avslut.
Han skrev att han ville att vi skulle kunna "hitta något sätt att lösa vår konflikt utan att såra varandra."
Jag kallar inte en kränkning av min fysiska och sexuella integritet för en konflikt. Därför publicerar jag mitt svar offentligt.



"Som jag ser det så har "Vi" ingen konflikt.

Du har gjort klart för mig att du ansåg dig ha rätt att sätta på mig utan att ta notis om alla de gånger jag visat att jag inte vill ha dig sexuellt.
Juridiskt sett är det våldtäkt.
Att jag inte förstod vad som hänt förrän efteråt och inte insåg dina motiv förrän ännu senare har ingen betydelse.

Jag kan inte umgås med en människa som i så hög grad sätter sina egna lustar framför sina vänners gränser.
Jag önskar verkligen att jag mycket tidigare insett att dina vackra kärleksförklaringar och alla söta sms bara var en omskrivning för sexuell attraktion. En dyrköpt erfarenhet.

Att du är så oemottaglig för signaler från människor omkring dig tycker jag att du ska ta dig en ordentlig funderare på.

Jag gör ingen hemlighet av vad som hände. Jag var naiv men är oskyldig till det du gjorde och känner varken skam eller skuld och kan därför berätta helt öppet om min syn på det som hände.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sidek
Läst 292 gånger
Publicerad 2011-09-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek