Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"När en mamma dör försvinner ett väderstreck"


Hitta hem

Hitta hem i sig själv
Hitta ett hem till sig

Hitta hem till sig själv


Bortkommen, hemkommen
Kommen inte alls

Kommer snart tillbaka
Kommer inte tillbaka

Kommer nån helt annanstans alltid för evigt

Hittar
Hittar hem
Hittar ett hem
Hittar mitt hem
Hittar mitt hem i mig
Hittar mitt hem till mig

Hittar mig själv
Kommer hem
till mig själv

Allt är som vanligt - ingenting blir någonsin detsamma.







Fri vers (Fri form) av Sidek
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-24 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek