Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i maj 2012 Så mycket har hänt sedan dess :)


Att släppa in

Jag behöver släppa taget
Behöver våga släppa - taget

Behöver låta komma nära
Behöver våga
låta komma nära

Behöver släppa taget
och våga vänta
våga lita
våga känna

Våga bara vara
i väntan
i känslan
i rädslan - utan skräcken
i kärlek
i stunden

Vill våga låta nära

Vill våga släppa taget
om rädslan
att släppa - nära

Modet finns men hejdas av vanan
att vara (ensam)
att känna (ensam)
att älska (ensam)

utan gensvar

Jag vågar kärlek
men vågar inte
Litar på kärlek
men vågar inte

Rädd så in i helvete för att rädslan för ensamheten ska få fäste igen!

Beslutsam att inte vara rädd mer
Beslutsam att kärleken är det som gäller

Beslutar att älska
om inte annat att älska mig själv

I bästa fall
I den bästa av världar

Kanske
kanske
Kanske - någon gång
kommer det att finnas

kommer gensvaret

kommer gensvaret att finnas

Kommer gensvaret jag vågar tro på att finnas kvar




Fri vers av Sidek
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-12 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek