Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att jämföras och komma till korta - det är i stort en inre process. Här kommer ett motgift


Relativitet

Mitt sätt
är rätt sätt.


Ditt sätt är inte mitt sätt

Ditt sätt ska inte jämföras med mitt sätt.

Ditt sätt får samexistera med mitt sätt

Ditt sätt får helt enkelt inte ifrågasätta mitt sätt



Om du inte respekterar mitt sätt

har du inte förtjänat tilltro till ditt sätt


Ditt sätt ska då¨jämföras med mitt sätt

och då

är det ditt sätt


som blir avvikande




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sidek
Läst 308 gånger
Publicerad 2012-05-19 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek