Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1998 en sen kväll i början av november, återfunnen i nytt ljus efter nya insikter nästan på dagen femton´år senare.


Den dagen jag insåg att jag alltid hade varit rädd

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
Varje dag utan rädsla är en seger
- en seger över det förflutna
En seger över det förflutna som säger: Det är ditt fel alltihop!

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
Varje dag utan rädsla är en seger
En seger över mig själv
Mig själv som roten och orsaken till allt

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
En dag utan rädsla för mig själv
Utan rädslan att jag skulle ställa till det

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
Idag var en dag utan försvarsbehov
Idag var en dag i frihet

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
Idag var en dag utan Ny rädsla
Idag var en dag att orka ta strid med det gamla

Idag var en stor dag
Idag var en dag utan rädsla
Varje dag utan rädsla är en seger!




Fri vers av Sidek
Läst 284 gånger
Publicerad 2013-10-28 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek