Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Ida - Lille katt


Små katter

Lille Tass, lille Tass,
lille söte Tass,
vet du att, vet du att,
det är gott med glass.

Lille Curr, lille Curr,
lille söte Curry,
vet du att, vet du att,
du är väldigt burry.

Lille Henk, lille Henk,
lille söte Henke,
vet du att, vet du att,
du inte heter Benke.

Lille Scott, lille Scott,
lille söte Scott,
vet du att, vet du att,
du är väldigt hot.

Lille Sass, lille Sass,
lille söte Sassi,
vet du att, vet du att,
du är god med glass i.




Övriga genrer av Wäppling
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-01-09 20:17



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det är som en nattningssång för små barn. Jag önskar att jag hade haft den den när mina barn var små - då skulle jag sjungit den för dem. Den är jättegullig!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Wäppling
Wäppling