Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You ain\'t all.

Försök se det
ur någon annans synvinkel

Försök tänka
på något annat sätt

Försök låtsas
att allt inte kretsar kring dig

Försök leva
som vem som helst

Försök sluta
vara en sån jävla egoist




Övriga genrer av Wäppling
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-11-03 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wäppling
Wäppling