Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker

Bakom din fasad
så döljer sig det vackraste jag sett

Innanför din sköld
finns det sköraste jag skådat




Fri vers av Wäppling
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-01-31 22:25



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Där visar sig ett öga som ser bakom ytan! Mycket insikt i din dikt. Så fint skrivet!
2006-01-31

  Per Rydberg
Där visar sig ett öga som ser bakom ytan! Mycket insikt i din dikt. Så fint skrivet!
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Wäppling
Wäppling