Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns nära.

Du finns där
och låter mig ana din närvaro

Du är här
men låter mig inte känna din doft

Du finns nära
och du andas för att jag ska höra




Övriga genrer av Wäppling
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-03-22 16:16



Bookmark and Share


  Mandsi
Precis på gränsen.
Känner mig berörd och tagen av orden
blir mållös.
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Wäppling
Wäppling