Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig att få veta





Gemenskapens låga brann klart i många år
vi trivdes bra tillsammans

Förändringens vindar kom och gick
lågan fladdrade ibland

Varje gång höll jag om den
med mina kupade händer
rädd att den skulle släckas

Trodde allt var bra
hörde fina ord
kände värme i kramarna

Plötsligt släcktes lågan för gott

Ledsen och besviken stod jag där
kommer aldrig att få veta varför




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-06-11 11:36



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så känslofyllt och ledsamt samtidigt!
Det svåra vi inte kan acceptera- tystnaden , ingen förklaring till nånting.
Förstår ditt inre . . I kaos!
2015-06-18

  lila fjäderblomman VIP
svårt när man gör så gott man kan och det inte är tillräckligt...jobbigt att inte veta varför man blir lämnad. Kramar
2015-06-16

  Teresia Ridell
Ja..känns igen det där.. Gör ont..starkt skrivet.
2015-06-16

  Alicia Stenfors
Synd. Men jag tror att han kommer tillbaka. Många år tillsammans – det är ett liv, det kan man inte bli av.
2015-06-13

  ResenärGenomLivet
Mycket berörande...känner igen...
2015-06-13

  Ingrid Trolle
Sorgligt slut på en
relation. Vissa människor
har inte modet att prata
Kanske för att det då
skulle bli bra igen. Tyder
på stor osäkerhet.
2015-06-12

  Sommarina VIP
Känns sorgligt, såsom det ibland är.
2015-06-11

    Dan Myrbeck
Det låter så definitivt på slutet. Finns det ingen möjlighet att få veta?
2015-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
sååå fint beskrivet, det smärtsamma onda, att inte veta hur en låga, för oss, förblir släckt
- på det ena eller andra sättet, har vi
alla varit med om eller blir med om något liknande!
2015-06-11

  Gunnel Eriksson VIP
En del lågor går inte att rädda.
Kanske tiden var mogen för den att slockna.
Bra beskrivning.
2015-06-11

    ej medlem längre
Att inte få en förklaring gör kanske ondast av allt...
2015-06-11

  Marianne Räf
Sådant kan, ju, hända en relation.
Tråkigt! Bra beskrivet..
2015-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis detsamma har jag råkat ut för. Man funderar sig galen när man inte förstår eller får veta varför.
2015-06-11

  Rise Little One
Så är det med livet! Tråkigt nog...
2015-06-11

  Lars Hedlin
Berör inom
2015-06-11

  Ljusletaren VIP
Sant det Anya säger om att detta har vi alla varit med om eller ...

Mognaden och livsinsikten får oss att växa från varandra.

Tacka i stället för allt fint du och denne X fick ge till varandra under alla dessa år. Blir ett fint minne om du vill se det så.

/kram
2015-06-11

  Anya VIP
Jaa sociala spel och vänskap är komplext. Vi har nog alla varit med om samma sak på ett eller annat sätt.
2015-06-11

  louisegirl
Starkt berörande <3
Bra formulerat!

2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP