Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tänker jag mig så

 

 

Livet börjar
vid ursprungets källa

söker sig fram
genom okända landskap

för att slutligen mynna ut 
i evighetens hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-07-01 09:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilken skimrande pärla denna dikt.
2024-07-05

  Rubia VIP
perfekta rader
från början till slut :)
2024-07-03

  Feminaz VIP
Alltså så vackert att möta dina ord om livet!
2024-07-03

  Eva Langrath VIP
Fin liten dikt.
2024-07-02

  Maria Sundelin VIP
Livets väg I tre steg.
Kramar
2024-07-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om livet som en
flödande källa.
2024-07-01

  Blomma-Stjärna VIP
Jamen så fint!
Bokmärke!
2024-07-01

  Öknens Ros VIP
Fint beskrivet om ett liv.
2024-07-01

  BenGust VIP
Tänker på fröet till allt, att så nåt på åkern och bilden av livsgången.
Som en motvikt till Bo Setterlinds dikt
"Döden tänkte jag mig så".
Fin dikt väl värd bokmärke.




2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP