Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt, men inte omöjligt

 

 

 

Det var svårare

att släppa taget

än 

att hålla kvar

 

förnuftet visste

känslorna förnekade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-06-24 09:20



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra bild av kontrasten mellan känsla och förnuft.
2024-06-26

  Gömar VIP
Tänkvärda, starka ord
2024-06-25

  BenGust VIP
Släppa taget där greppet börjar glida
och ha tur att få bättre tag och bättre utsikt nån annanstans.
2024-06-24

  Blomma-Stjärna VIP
starka ord, så bra, kort och koncist, om något man inte vill men måste
2024-06-24

  Maria Sundelin VIP
Det okända känns alltid värre även om vi befinner oss i ett helvete
Kramar
2024-06-24

  Öknens Ros VIP
Starka känslor i dina ord, när man ställs inför ett till synes omöjligt val.
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP