Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt om dagen som är

 

 

I dag

skapar jag minnen

 

både hos mig själv och andra

genom mitt sätt att vara

 

manar till eftertanke 

på vad jag säger och gör




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-06-28 10:06



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så klokt och en bra påminnelse för oss alla.
2024-07-05

  Respons VIP
Det är gott så.
2024-07-01

  Anya VIP
Jaa dagen blir ett minne i morgon. Fint fångat av dig. Verkligen något att tänka på.
2024-06-29

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att forma ett nu
för framtiden.
2024-06-28

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att ta till sig.
2024-06-28

  Gömar VIP
Att leva medvetet i nuet, varsam mot både sig själv och andra.
2024-06-28

  Blomma-Stjärna VIP
perfekt om vårt eget medskapande just nu, just där vi är!
2024-06-28

  BenGust VIP
Närvarande i tid som är.
Inte i det passerade
eller det kommande.
2024-06-28

  Leif Daniel Isaksson VIP
Tack för påminnelsen!
2024-06-28

  Maria Sundelin VIP
Önskar dig en dag med många fina minnen
Kramar
2024-06-28

    Lena Staaf VIP
Dagen som en dyrbar och sällsynt gåva. Så fint!
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP