Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På första sidan i mitt nya block


Tack för...

 

 

Tack för
att jag får hålla i kärlekens och vänskapens band

tack för
att jag inte fått tyngre bördor än jag orkar bära

tack för
att jag känner livslust och livsglädje

tack för
att jag känner tillförsikt och framtidstro

tack för
att jag inser att varje dag är en gåva

tack för
att jag kan klä mina tankar och känslor i ord

tack för
att jag förstår hur bra jag har det

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-06-26 09:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tacksamhet är en otrolig gåva. Att se allt man har och förmår. Så viktigt.
2024-07-01

  Respons VIP
Att känna tacksamhet istället för bitterhet är stort.
2024-07-01

  Rubia VIP
tack för dina ord och den visdom som ligger bakom
2024-06-29

  Blomma-Stjärna VIP

tack du härliga poetvän
att du delar med dig
av dina tankar o känslor!

2024-06-26

  BenGust VIP
Ödmjukhet inför livet visas.
2024-06-26

  Gömar VIP
Tack för att du delar dessa tacksamma ord
2024-06-26

  Öknens Ros VIP
Insiktsfulla tankar om det liv man har, fint berättat.
2024-06-26

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att vara tacksam
för det goda man har.
2024-06-26

  Eva Helene VIP
Så vackert och vördnadsfullt detta.
2024-06-26

  Maria Sundelin VIP
Känns som en fin bön
Kramar
2024-06-26

  Leif Daniel Isaksson VIP
Underbar dikt! Tack!
2024-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP