Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än jag trodde







Stormen slog till med våldsam kraft
efterlämnade stor förödelse

låg i spillrorna av mitt liv
handlingsförlamad

låg länge
tyckte synd om mig själv


reste mig sakta upp
samlade krafter och livslust

med tålamod och envishet
började jag bygga

det var inte slutet
det var början på ett nytt






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-12-06 11:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Jaa...på något sätt tar man sig upp igen och går vidare...livsviljan är stark...
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Bra synsätt!

(Tänk att få en storm uppkallad
efter sig... Undrar om någon meteorolog eller politiker i blåsväder fått det...)
2015-12-07

  Eva Helene VIP
Berörande, starkt och hoppfullt!
2015-12-07

  Teresia Ridell
Vilken sann styrka och överlevnad i din fina dikt.
Bra !
2015-12-07

  Lars Hedlin
Full av insikter!
2015-12-07

  P-E-H
Otrolig styrka bakom dessa ord. Som skrivet av visheten själv!
2015-12-07

  Blomma-Stjärna VIP
liv vill leva - även i spillrorna och förödelsen - - reser livets lust oss upp!
- starkt och skönt!
2015-12-06

  StinaJ VIP
Det gamla lämnar plats för det nya och som gåva får man minnena med sig vidare i livet
2015-12-06

  Sommarina VIP
Starkt om kraft envishet och inte ge upp
2015-12-06

  M.Eta
Det gäller att ha kämparanda in i det sista, du är duktig på det! Kram
2015-12-06

  Maria Sundelin VIP
Bra insikt
Kramar
2015-12-06

  överlevaren VIP
I mörkret prövas vår inre styrka till att se ljuset och hitta andra vägar!
Starkt och bra kämpat!
2015-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfull text om styrkan i att ta sig upp ur sitt mörker.
2015-12-06

    For Luma
just precis!
2015-12-06

  Hanna Mari Wallin
vilka inspirerande meningar om urkraften i oss människor

tack för hoppfullheten.
2015-12-06

    Sefarge VIP
Att börja om i rester
Av det gamla.
De flesta av oss
Har en storm
Som härjat inom oss!
Utrensande insiktsfullt
Skrivet!
:)

2015-12-06

  louisegirl
Styrka i dina ord
Bra förmedlat!
2015-12-06

    ej medlem längre
Ord som visar att ur spillror föds nya krafter.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP