Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets hav





Seglade omkring på livets hav
himmelen var oskyldigt blå

ett oväntat blixtnedslag
brände mina segel

förlorade styrförmågan
drev hjälplöst omkring

behövde hjälp
sände nödraketer

bogserades till en läkande hamn
samlade kraft och mod

skaffade nya segel
gav mig ut på havet igen










Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-06-24 12:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande läsning, tack!
2019-06-28

    Peter Söderqvist
Motgångarnas mästare.
Snygg vändning.
2019-06-28

  MALVAA
att skaffa nya segel är bästa metod
2019-06-27

  AiA Maria den fria
Livets flöde i sitt yttersta
Tack!
2019-06-26

    ADI Nehlin
Så fint, vi människor har en fantastisk förmåga att klara svårigheter och gå vidare.
2019-06-26

  M.Eta
Livet har en oförklarlig förmåga att läka sår. Fin text!
2019-06-26

  Niliboy
Ja, allas seglatser behöver nog Go tur,
Å ett levande själsligt sinne, som du!
2019-06-25

  Rise Little One
Så länge vi lever måste vi kämpa!
2019-06-25

  limerick
Härliga bilder. Fortsätt att segla som du verkligen tycks göra mycket bra.
2019-06-25

  Lars Hedlin
Vacker
2019-06-25

  Respons VIP
Vikten av att inte ge upp när svårigheterna kommer.
2019-06-25

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det svårt att våga tro på att det finns någon hamn att hitta nya krafter i
Kramar
2019-06-24

  Olof Lagerhorn VIP
Bilder som skickligt gestaltar och
berättar vad som kan drabba oss
och hur vi kan få hjälp och stöd.
2019-06-24

  Kungskobran VIP
Det är bäst att börja om på nytt igen som Povel Ramel sjöng tills det tog slut en dag
2019-06-24

  WyS VIP
En hamn , en famn att få vila i sen måste resan gå vidare!
2019-06-24

  Öknens Ros VIP
Att våga ge sig i kast med livet igen trots motgångar.
2019-06-24

  alicja lappalainen VIP
livsbejakande
2019-06-24

  Feliaxel VIP
Man ska inte vara rädd för livet
Det kommer alltid att gå upp och ner
2019-06-24

  ULJO
Genuint skrivet om att aldrig ge upp. Livet är nu inte sedan.
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP