Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl använd tid





För att bli en bättre medmänniska i morgon

måste jag i dag förändra

en del av den jag var igår




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-03-11 11:49



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokt.
2020-04-06

  Lars Hedlin
Just så! .)
2020-03-19

  Eva Helene VIP
Goda föresatser, tänk om fler gjorde som du!
2020-03-18

  ResenärGenomLivet
Kloka ord...bra...
2020-03-17

  BenGust VIP
Din förmåga är stadd i utveckling.
Rätt använd blir ju tiden annars
nästan aldrig.
2020-03-15

  Valter Örn VIP
Väl beskrivet: Att det är inte bra att vara rigid. Tyvärr finns det många människor som är rigida och de vet inte om det själva tyvärr.
2020-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
väl använd tid :-) - bra där!
2020-03-12

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur dåtid
nutid och framtid interagerar
med varann.
2020-03-12

  M.Eta
Mitt i prick!
2020-03-12

  limerick
Skriver en mycket klok och pedagogisk medmänniska.
2020-03-12

  Lottie Ålhed VIP
Utvecklande ord Applåd!
2020-03-12

  Anya VIP
Så är det. Klokord! Det gäller att jobba med sig själv.
2020-03-11

  Maria Sundelin VIP
Ja, eller odla de saker som gjorde gårdagen vacker
Kramar
2020-03-11

  Respons VIP
Kloka ord!
2020-03-11

  överlevaren VIP
Ja viktigt att se sin egen del och ta ansvar för sitt agerande!
2020-03-11

  Feliaxel VIP
Väldigt kloka ord
Hoppa bara att flera tänkte så
2020-03-11

  Öknens Ros VIP
Bättre människa idag än igår.
2020-03-11

  ULJO
Så klokt du tänker
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP